Menu

 1. 0
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
« »

We hebben een nieuwe website!

HRTOTY building blocks

 

 

De winnaars van 2018 zijn bekend!

Vanaf 10 september was de strijd losgebarsten en hebben alle genomineerden de opdracht van de kwartfinale ontvangen. De jury boog zich over het resultaat en heeft bepaald wie  doorgingen naar de halve finale op 24 oktober, waar door middel van een serious game deze battle voortraasde. Op 30 november kwamen de 8 top-finalisten bij elkaar waar na een bloedstollende middag de winnaars zijn uitgeroepen!

De winaar van de vakjuryprijs is naar huis gegaan met het Development Program van Rvdb en de winnaar van de publieksprijs is met een opleidingscheque van Trainers Academie. 
Wie hebben deze hoofdprijzen ter waarde van €6.000,- gewonnen?
Benieuwd waar het talent op is getoetst? Dit zijn de selectiecriteria.

 

           

HR Talent of the Year Awards

         

De awards staan in het teken van TALENT, INNOVATIE & VERBINDING. Want talent alleen is niet voldoende. Het vraagt visie, ondernemerschap
en impact om vernieuwende keuzes  te maken en de weg vrij te maken naar de top van HR Nederland.
HRcommunity biedt HR helden en voorbeelden van nu en de toekomst een podium. 


De winnaars van HR Talent of the Year 2018

Winnaars 2018 kleine versie                 


HR Talent of the Year is een initiatief van

HR Community Retrangle Basis RGB DEF

Wouter Hofstede

Wouter Hofstede

Winnaar 3e prijs yp - Kaartjes voor de musical 'The Bodyguard' door AFAS. Functie: HR/Talent Manager bij Brooklyn Group

Talent is aangeboren. Echter hoe je het ontwikkeld en benut is afhankelijk van het individu en zijn/haar omgeving.

linkedin

Mijn visie

Het HR vak is door de afgelopen jaren getransformeerd tot een dienstverlening die een centrale en cruciale rol speelt in de hedendaagse bedrijfsvoering. Personeelsmanagement, het vak zoals ik het heb geleerd van onder andere auteurs als Kluytmans verschilt niet veel van het hedendaagse Human Resource Management zoals dat binnen veel organisaties tot stand komt. Er is duidelijk geïnnoveerd op terminologie maar in de basis dient het personeelsbeleid als fundament voor bijna iedere organisatie om succesvol te zijn en op strategisch niveau te kunnen acteren.

In veel organisaties spelen actuele HR gerelateerde thema's en groeit de behoefte aan goed Human Resource Management. Het is een positieve ontwikkeling dat in steeds meer organisaties HR op de strategische agenda staat en ook op strategisch niveau gaat meebepalen.

Een van de grootste uitdagingen en kostenposten in iedere organisatie blijft personeel en personeelsmanagement. De grootste toegevoegde waarde en quick win is goed en gemotiveerd personeel, wat helemaal niet zo vanzelfsprekend is en ook continue door verschillende factoren beïnvloed wordt. Een dynamisch speelveld waar ik graag dagelijks op stuur en samen met de organisatie in blijf ontwikkelen.


Mijn motto

Blijf vragen naar wat iemand gelukkig maakt en wat iemand wil worden in zijn/haar leven. Wie blijft vragen heeft zo veel meer te vertellen.


Top 3 uitdagingen op HR gebied met het oog op de toekomst.

   Binden, Boeien en Begeleiden van professionals

   Innovatie

  Communicatie

HRtalent of the Year op Twitter

HR Top Talent HRtoptalent HR Top Talent

Loopt er bij jou een echt HR-talent rond of een beste afstudeerder? Nomineer dit talent dan nu als HR-talent van 20… https://t.co/RIBn7fmNjh

5 days, 2 hours ago Reply Retweet Favorite

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon