Menu

 1. 0
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
« »

We hebben een nieuwe website!

HRTOTY building blocks

 

 

De winnaars van 2018 zijn bekend!

Vanaf 10 september was de strijd losgebarsten en hebben alle genomineerden de opdracht van de kwartfinale ontvangen. De jury boog zich over het resultaat en heeft bepaald wie  doorgingen naar de halve finale op 24 oktober, waar door middel van een serious game deze battle voortraasde. Op 30 november kwamen de 8 top-finalisten bij elkaar waar na een bloedstollende middag de winnaars zijn uitgeroepen!

De winaar van de vakjuryprijs is naar huis gegaan met het Development Program van Rvdb en de winnaar van de publieksprijs is met een opleidingscheque van Trainers Academie. 
Wie hebben deze hoofdprijzen ter waarde van €6.000,- gewonnen?
Benieuwd waar het talent op is getoetst? Dit zijn de selectiecriteria.

 

           

HR Talent of the Year Awards

         

De awards staan in het teken van TALENT, INNOVATIE & VERBINDING. Want talent alleen is niet voldoende. Het vraagt visie, ondernemerschap
en impact om vernieuwende keuzes  te maken en de weg vrij te maken naar de top van HR Nederland.
HRcommunity biedt HR helden en voorbeelden van nu en de toekomst een podium. 


De winnaars van HR Talent of the Year 2018

Winnaars 2018 kleine versie                 


HR Talent of the Year is een initiatief van

HR Community Retrangle Basis RGB DEF

Joyce Haamans

Joyce Haamans

Winnaar 2e prijs yp - Een talentanalyse door Lagerweij & Partners. Functie: HR-adviseur bij Mazars

Enthousiast | Energiek | Direct | Thesis HR Outsourcing | Business Partner | Blij door ontwikkeling & groei | Win-Win | Organisatie optimalisatie | Rood |

linkedin twitter

Mijn visie

Het bijdragen als HR professional aan het succes van een organisatie is wat mij drijft. Om dit te bewerkstelligen is het van belang om werkelijk aan te sluiten op de business, en te snappen waar dit over gaat! Het aansluiten op de dagelijkse praktijken en meebouwen aan de (strategische) doelstellingen is hetgeen dat je als HR professional werkelijk als toegevoegde waarde kunt leveren. Hiertoe is het van enorm belang te blijven focussen op de toekomst en het management te helpen de vertaling te maken naar hun key resources: de medewerkers.

Deze vertaling betekent dat het belangrijk is de juiste mensen in hun kracht te krijgen en dat het management de ware gesprekken voert met hun medewerkers. Iedere medewerker kan opbloeien en in zijn/haar kracht komen als dit op de juiste manier gemanaged wordt. En juist daar zit de uitdaging: zijn de managers in staat om te managen, zijn de leidinggevenden ook leiders? Vaak zijn degenen die managen degenen die goed zijn in de uitvoering van hun vakgebied en zodoende doorgegroeid. Maar zijn dit ook de échte goede managers?

Het schaap met de 5 poten bestaat niet, zowel niet in het personeelsbestand als in het management. Dit betekent daarentegen niet dat niet iedereen kan opbloeien en daarmee nog succesvoller, productiever en energieker wordt in het werk. Dit proces begeleiden, het management leren het ware gesprek te voeren en ieder kritisch te maken op de keuzes die ieder zelf maakt zijn elementen die het verschil kunnen maken! En hoe gaaf is het om hier een mooie bijdrage aan te leveren!


Mijn motto

Alles wat je vanuit enthousiasme en overtuiging doet heeft impact zolang je realistisch bent en je je niet laat leiden door je angsten!


Top 3 uitdagingen op HR gebied met het oog op de toekomst.

  Uitdagingen voor HR:
  - Het blijven leveren van de échte toegevoegde waarde
  - Aansluiten op de business
  - Blijven focussen op de doelstellingen zelf en niet de instrumenten die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen

  Uitdagingen binnen het HR vak
  - Mensen optimaal ontwikkelen
  - Werk/privé balans
  - Pro-actief anticiperen op innovaties (zowel in- als extern) en vertalen binnen de organisatie

HRtalent of the Year op Twitter

HR Top Talent HRtoptalent HR Top Talent

Loopt er bij jou een echt HR-talent rond of een beste afstudeerder? Nomineer dit talent dan nu als HR-talent van 20… https://t.co/RIBn7fmNjh

5 days, 3 hours ago Reply Retweet Favorite

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon