Menu
Jenny Epke

Jenny Epke

Winnaar 3e plaats publieksprijs: een stapel inspirerende management boeken. bij HRM Hogeschool Utrecht

Gedreven & gepassioneerd | Kritisch | Creativiteit & Innovatie | Nieuwsgierigheid | Analytics | Verbinden | Continue ontwikkeling |

linkedin twitter

Mijn visie

Één ding is zeker: niets is krachtiger dan mensen die doen wat ze doen omdat ze het willen doen.  

 

Waarde toevoegen in een organisatie, dat is wat een HR Professional wil bereiken. Althans, dat behoort tot een van mijn grondleggers. Dit kan op allerlei manieren. Heel veel gewone zaken zoals een gezonde verbinding leggen en behouden tussen medewerkers onderling, medewerkers versus organisatie, medewerkers in hun kracht zetten, medewerkers zich continu laten ontwikkelen en talenten behouden, kunnen als ik het lampje net iets anders neerzet en de schaduw wat anders valt, heel veel waarde toevoegen. Ik wil graag de gepassioneerde HRM'er zijn die samen met jou het lampje zo nu en in de toekomst op de juiste plaats kan zetten.

 

De juiste plaats hoeft niet meer alleen op kantoor te zijn, want werk zal in de toekomst niet meer vanuit kantoor bekeken worden, maar vanuit flexibele communities. Samenwerken zal daarbij centraal staan met kennisdeling. Kijk maar naar de Agile methodiek die aandacht heeft gekregen in organisaties. HR kan hierin waarde toevoegen door een rol te hebben in de transitie van 'ouderwets' naar 'grensverleggend'. 

 

Ook al zijn er veranderingen in de maatschappij, technologie, organisatiestructuren, arbeidsrelaties, menselijk behoeftes, HR blijft een belangrijke rol hebben in organisaties. Hoe ver en welke grens ook is verlegd, HR kan op diverse manieren dichterbij komen. Ik ook. 

 

Opdracht HRtalent of the year 2016 

 


Mijn motto

 


HRtalent of the Year

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon

Mijn profiel

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?