Menu
Ilham el Khayari

Ilham el Khayari

Winnaar 1e plaats vakjuryprijs én 2e plaats publieksprijs. bij Hogeschool van Amsterdam

Juryprijs: deelname aan het HR Development Program RvdB.
Publieksprijs: online assessment naar keuze HFM talent index.

linkedin

Mijn visie

Risico's nemen, op de hoogte blijven van ontwikkelingen, verbinden en impact maken. Termen die zowel mij als persoon als mijn visie beschrijven. 

'Make sure that what you are doing today, is getting you closer to where you want to be tomorrow'.

Deze quote beschrijft mijn visie op HR, ook wel te noemen, de verbinder. De verbinder die weet wat de koers is van de organisatie, weet hoe de medewerker de beste versie van zichzelf kan zijn en daarmee de sleutel voor het succes van de organisatie.

Om deze rol als verbinder te vervullen is het van belang dat HR de organisatiedoelstellingen kan vertalen naar concrete interventies voor medewerkers. Bovendien vereist de huidige economie een hoge mate van flexibiliteit binnen organisaties, waardoor kennis over de huidige ontwikkelingen en innovaties van belang is. Om de vertaalslag vanuit deze kennis naar de medewerker te maken mag overtuigingskracht uiteraard niet ontbreken. Op deze manier ben ik ervan overtuigd dat HR daadwerkelijk een toegevoegde waarde kan leveren en zijn rol als verbinder maximaal vervult.

Tot slot is het taak van de medewerker om ondernemer van zijn eigen talenten te zijn. Met deze instelling is de medewerker bewust wanneer en op welke plaats hij deze talenten inzet. Daarnaast daagt dit de medewerker uit om zichzelf te blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Iedere ondernemer wil immers succesvol zijn!

Kortom, HR anno nu zit vol met uitdagingen die ik met beide handen aangrijp!


Opdracht HRtalent of the year 2016


Mijn motto

 


Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon