Menu

 Marij

msd

Marij van Onzenoort - Executive Director Regional Integration & Lead Divisional HR Business Partners Europe bij MSD

Ik ben Marij van Onzenoort en werkzaam als Executive Director Regional HR Business Partners Europe. Mijn baan heeft als kern dat ik samen met mijn team strategische HR ondersteuning aan de verschillende divisies verzorg op internationaal niveau. Denk daarbij aan de divisies Animal Health, Research, Oncology en Supply Chain. Voor de Manufacturing divisie in Europa ben ik zelf de HR Business Partner. Actief meedenken vanuit de eigen HR expertise en medeverantwoordelijk zijn voor het bereiken van de divisionele doelstellingen en daarmee het bedrijfsresultaat is een geweldige uitdaging. Met deze achtergrond zal ik tijdens de HR Talent of the Year Awards specifiek letten op hoe je als HR professional je capaciteiten inzet voor het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Hoe werk jij samen met de business leaders en hoe speel je in op ontwikkelingen intern en extern? 

Meer weten over mij? Lees mijn HR visie op de website van de HRtop100 (dit interview is uitgevoerd ten tijde van mijn werkzaamheden als Executive Director Human Resources bij MSD).

 

Dick

nationale nederlanden

Dick Eygenraam - Head of HR General Insurance bij NN

Sinds maart 2017 ben ik, na jarenlang gewerkt te hebben bij Ahold, Head of HR bij NN. In mijn ervaring binnen HR heb ik gemerkt dat het erg belangrijk is om te denken vanuit de waarde die mensen kunnen toevoegen aan de organisatie en hun klanten. Daarom vind ik dat je als HRM-professional medewerkers in staat moet stellen die waarde toe te kunnen voegen in hun dagelijkse relatie met klanten. Ook zie ik dat weerbaarheid en wendbaarheid essentieel zijn voor organisaties én hun werknemers. Ik ben erg benieuwd hoe de deelnemers van de HR Talent of the Year awards hier over denken.

Meer informatie over mijn visie als HRM’er (ten tijde van mijn baan bij Ahold) is te vinden op de website van de HRtop100.

 

 Pascal

hutten logo

Pascal Verheugd - Director Human Resources & MVO bij Hutten

In de afgelopen 15 jaar heb ik als HR-professional ervaring opgedaan in verschillende branches. Ik ben een analytisch, mensgerichte HRM’er en houd mij voornamelijk bezig met onderwerpen zoals medewekersbetrokkenheid, cultuur en leren en ontwikkelen. Ik zeg altijd: ‘meten is meten en praten is weten.’ Ik ben ervan overtuigd dat HR zich nu en in de toekomst moet bezighouden met sociale innovatie, sociale architectuur en programma’s omtrent vitaliteit, geluk, community en engagement. Durf is hierbij als HR-professional het belangrijkste: niet bang zijn om op een andere stoel te gaan zitten. Ik ben benieuwd of de HR-talenten dit ook durven.

Meer informatie over mijn visie als HRM’er is te vinden op de website van de HRtop100, waar ik in 2014 de vakjuryprijs van heb gewonnen.

 

Emke2

HR Community Retrangle Basis RGB DEF

Emke Daniels - Communitymanager HRcommunity

Als community manager bij HRcommunity heb ik de beste baan, ik mag het hele jaar door voor de HRtop100 met HR directeuren in gesprek over actuele HR thema's. Wat houdt ze 's nachts wakker en waar gaat het naartoe met ons vak? Over één ding zijn ze het eens: de toekomst is van jullie! Jullie zijn de leiders van morgen en bepalen straks de agenda. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten en een inkijkje te krijgen in de boardroom van morgen. 

 

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon