Menu

BBE

afas sw logo regel rgb

Britt Breure - HR Manager AFAS

Goede, gezonde en gelukkige medewerkers zijn cruciaal in elke organisatie. Hoe vind je medewerkers die jouw organisatie verder durven te brengen? En hoe ben, en blijf, je aantrekkelijk voor jong talent? Hoe zorg je ervoor dat processen optimaal geautomatiseerd worden, maar dat je de persoonlijke aandacht voor medewerkers niet uit het oog verliest? Vragen die interessant zijn om over na te denken. Als HR Manager bij AFAS Software hoor ik regelmatig dat het onmogelijk is om HR In je eentje te doen bij een bedrijf van ruim 400 medewerkers. Toch lukt dit door administratieve zaken te automatiseren, te denken in standaarden en veel verantwoordelijkheden neer te leggen in de lijn. Zo min mogelijk administratie en meer tijd voor innovatie. Hierdoor hou ik tijd over voor waar het HR vak écht om draait; medewerkers. Ik laat me graag door jullie inspireren in de HR Talent of the Year.  

 

 Marij

msd

Marij van Onzenoort - Executive Director Integration & Lead Divisional HR Business Partners Europe bij MSD

Ik ben Marij van Onzenoort en werkzaam als Executive Director Integration & Lead Divisional HR Business Partners Europe. Mijn baan is sterk internationaal georiënteerd, en heeft als kern dat ik samen met mijn team de strategische HR ondersteuning aan de verschillende divisionele senior leads verzorg op internationaal niveau. Denk daarbij aan de divisies Animal Health, Research, Oncology en Supply Chain. Voor de Manufacturing divisie in Europa ben ik zelf de HR Business Partner. Actief meedenken vanuit de eigen HR expertise en medeverantwoordelijk zijn voor het bedrijfsresultaat  is een geweldige uitdaging. Met deze achtergrond zal ik tijdens de HR Talent of the Year Awards specifiek letten op het onderdeel wereldvisie. Wat is jouw wereldvisie en weet je deze te vertalen naar een HR beleid?

Meer weten over mij? Lees mijn HR visie op de website van de HRtop100 (dit interview is uitgevoerd ten tijde van mijn werkzaamheden als Executive Director Human Resources bij MSD).

 

Dick

nationale nederlanden

Dick Eygenraam Head of HR General Insurance bij NN

Sinds maart 2017 ben ik, na jarenlang gewerkt te hebben bij Ahold, Head of HR bij NN. In mijn ervaring binnen HR heb ik gemerkt dat het erg belangrijk is om te denken vanuit de waarde die mensen kunnen toevoegen aan de organisatie en hun klanten. Daarom vind ik dat je als HRM-professional medewerkers in staat moet stellen die waarde toe te kunnen voegen in hun dagelijkse relatie met klanten. Ook zie ik dat weerbaarheid en wendbaarheid essentieel zijn voor organisaties én hun werknemers. Ik ben erg benieuwd hoe de deelnemers van de HR Talent of the Year awards hier over denken.

Meer informatie over mijn visie als HRM’er (ten tijde van mijn baan bij Ahold) is te vinden op de website van de HRtop100.

 

 Mara HRTOTY profielfoto

CRM logofullcolour Large

Mara Metselaar - Group HR Manager bij CRM Partners 

In mijn rol als Group HR Manager bij CRM Partners kan ik me elke dag bezighouden met het mooiste wat er is, employee engagement. Bevlogen medewerkers zijn gelukkig, gezond, loyaal en productief en leveren veel energie aan hun collega’s en klanten. Alles waar we als HR afdeling bij CRM Partners mee bezig zijn, moet dan ook een bijdrage leveren aan de bevlogenheid van mensen. Daarom vind ik het heel belangrijk dat iedereen kan werken vanuit zijn talenten en de mogelijkheden heeft om zijn baan te jobcraften.
Tijdens HRTOTY zal ik letten op jullie authenticiteit en bevlogenheid als HR Professional.

 

emke

HRcommunity payoff2

Emke Daniels - Communitymanager HRcommunity

Als community manager bij HRcommunity heb ik de beste baan, ik mag het hele jaar door voor de HRtop100 met HR directeuren in gesprek over actuele HR thema's. Wat houdt ze 's nachts wakker en waar gaat het naartoe met ons vak? Over één ding zijn ze het eens: de toekomst is van jullie! Jullie zijn de leiders van morgen en bepalen straks de agenda. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten en een inkijkje te krijgen in de boardroom van morgen. 

 

HRtalent of the Year

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon

Mijn profiel

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?