Menu

Ook dit jaar zijn er voor de HR Talent of the Year Awards weer prachtige prijzen te winnen! En de eerste prijzen zijn al bekend:

rvdb prijs HR2Publieksprijs

  

Vakjuryprijs

RvdB

1e prijs: deelname aan het Development Program

Waarde: € 5.950,- excl. BTW en € 775,- arrangementskosten (kosten voor 10 maanden)

Hoe pitch je jouw verfrissende visie? Welke verschillende belangen spelen er in jouw organisatie en wat doe je ermee? Welke talenten heb je en zet je in? Wat is nou écht belangrijk voor jou en de organisatie? Het Rvdb development program geeft antwoord op al deze vraagstukken en helpt jou het beste uit jezelf te halen. Je wordt een topspeler in hr. Als winnaar start jouw ontwikkelreis in april 2018 of september 2018.

 

Publieksprijs

TA

1e prijs: een opleidingscheque ter waarde van € 6.500 vrij te besteden voor een van de opleidingen van Trainers Academie.

Menigeen heeft de afgelopen jaren zijn dromen moeten parkeren, want het ging bepaald niet goed in ons land. Inmiddels trekt de conjunctuur aan en groeit ieders vertrouwen. Dus eindelijk die nieuwe auto, dat ruimere huis? Of misschien eens eerst investeren in je eigen carriére? Want daar houd je je leven lang plezier van. Dit is misschien wel het goede moment om te kiezen voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Teamcoach of HRD adviseur, maar dan professioneel. Binnen een jaar kun je jezelf 'professional' noemen en onafhankelijk zijn. Maar als je dat wilt, ga dan voor kwaliteit, dus oriënteer je terdege op de aanbieders van opleidingen en weet dat goedkoop meestal duurkoop is.Trainers Academie is al meer dan 20 jaar dé specialist met opleidingen tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de 'train de trainer' opleiding. Binnen het aanbod van Trainers Academie zoeken we een opleiding uit die aansluit bij jouw behoefte en wensen. 

 

 

 

HRtalent of the Year

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon

Mijn profiel

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?