Menu

Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen! 

Rvdb vakjuryprijsPublieksprijs

  

Vakjuryprijs

RvdB

1e prijs: deelname aan het HR Development Program

Waarde: € 5.950,- excl. BTW en € 775,- arrangementskosten (kosten voor 10 maanden)

Hoe pitch je jouw verfrissende visie? Welke verschillende belangen spelen er in jouw organisatie en wat doe je ermee? Welke talenten heb je en zet je in? Wat is nou écht belangrijk voor jou en de organisatie? Het Rvdb development program geeft antwoord op al deze vraagstukken en helpt jou het beste uit jezelf te halen. Je wordt een topspeler in hr. Als winnaar start jouw ontwikkelreis in april 2018 of september 2018.

Lagerweij aqua groot

2e prijs: talentanalyse door Lagerweij.

De jaren na je afstuderen kom je er al snel achter dat er duizend kleuren en smaken zijn op de arbeidsmarkt. Wij geloven dat de kans op de perfecte match tussen professional en werkomgeving toeneemt, als de professional zich bewust is van zijn / haar talentenprofiel, dat onder woorden weet te brengen, en weet in welke omgeving hij / zij het beste tot zijn / haar recht komt. In aanloop naar de finale hebben alle deelnemers van HR Talent of the Year een talentanalyse van Lagerweij gemaakt. De winnaar van deze prijs krijgt een uitgebreid terugkoppelingsgesprek op de test resultaten en twee coachingssessies waarin wordt gekeken naar specifieke ontwikkel/leervragen van de winnaar. Kortom, drie persoonlijke gesprekken van 1,5 uur in Woerden.

Lagerweij Talentmanagement werkt met klanten aan cultuurverandering, duurzame inzetbaarheid, organisatieverandering en sturen op outcome door middel van assessments, teamcoaching, training en strategisch advies.

 

afas sw logo regel rgb

3e prijs: win twee kaartjes voor AFAS Live (voor een concert naar keuze)

Met de ERP software van AFAS optimaliseer je de informatie- en communicatielijnen van je organisatie waardoor de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid wordt vergroot. Je houdt grip op de processen en hebt altijd inzicht in de bedrijfsvoering.

De visie achter de ERP software van AFAS is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één pakket. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie, alle gegevens liggen vast in één database. 

 

 

Publieksprijs

TA

1e prijs: een opleidingscheque ter waarde van € 6.500 vrij te besteden voor een van de opleidingen van Trainers Academie.

Menigeen heeft de afgelopen jaren zijn dromen moeten parkeren, want het ging bepaald niet goed in ons land. Inmiddels trekt de conjunctuur aan en groeit ieders vertrouwen. Dus eindelijk die nieuwe auto, dat ruimere huis? Of misschien eens eerst investeren in je eigen carriére? Want daar houd je je leven lang plezier van. Dit is misschien wel het goede moment om te kiezen voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Teamcoach of HRD adviseur, maar dan professioneel. Binnen een jaar kun je jezelf 'professional' noemen en onafhankelijk zijn. Maar als je dat wilt, ga dan voor kwaliteit, dus oriënteer je terdege op de aanbieders van opleidingen en weet dat goedkoop meestal duurkoop is.Trainers Academie is al meer dan 20 jaar dé specialist met opleidingen tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de 'train de trainer' opleiding. Binnen het aanbod van Trainers Academie zoeken we een opleiding uit die aansluit bij jouw behoefte en wensen. 

 

HFM

2e prijs: een online assessment naar keuze, met een telefonische terugkoppeling van een ervaren assessment psycholoog.

De winnaar kan zelf kiezen of hij/zij een online selectie- of ontwikkelassessment wil doen. Deze prijs biedt direct inzicht in competenties, intelligentie, drijfveren en learning agility.

HFMtalentindex is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke online assessment systeem dat op dit moment verkrijgbaar is. Met HFMtalentindex beschik je over wetenschappelijk getoetste, betrouwbare en valide psychologische tests die je zelf eenvoudig en snel kunt inzetten op elk moment van het HR proces. Zo haal je meer rendement uit talent. 

 

Van Gorcum

3e prijs: een stapel inspirerende boeken die niet mogen ontbreken op het nachtkastje van elke echte HR professional.

Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum heeft een boekenpakket ter beschikking gesteld, bestaande uit de volgende titels:
- Alle mens aan dek; Handvatten voor een wendbare publieke sector door Marjolijn Grijns en Loubna Zarrou-Strategisch partnerschap: wat is wijsheid? Over bestuur en toezicht in het semipublieke domijn door Rienk Goodijk.
-Route circulairEen roadmap voor een circulair bedrijfsmodel door Dionne Ewen, Lieke Ossenblok, Helen Toxopeus, Guido Braam, Karen Maas.

-Sociale innovatie in de praktijk; Zoeken naar nieuwe antwoorden op maatschappelijke vraagstukken door Philip Marcel Karré, Hans Dagevos en Guido Walraven.

Bij uitgeverij Koninklijke Van Gorcum ontwikkelen ze informatie voor Onderwijs, Sociaal domein en Cultuur & Historie. Digitale producten, boeken of tijdschriften; samen met waardevolle auteurs, partners en leveranciers zorgen zij ervoor dat de content in de best passende vorm wordt uitgegeven.

 

 

 

HRtalent of the Year

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon

Mijn profiel

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?