Menu

Vakjuryprijs

RvdB

1e prijs: Deelname aan het Rvdb Development Program

Waarde: € 5.950,- excl. BTW

Hoe zorg je dat je anderen meekrijgt met jouw verfrissende visie? Welke verschillende belangen spelen er in jouw organisatie en wat doe je ermee? Hoe overtuig je jouw stakeholders? Welke talenten zet je in? Hoe adviseer je op strategisch niveau? Wat is nou echt belangrijk voor jou en de organisatie? Als winnaar staat jouw ontwikkeling in 2019 centraal en krijg je tijdens het Rvdb development program antwoord op al deze vraagstukken en meer! 

 

Lagerweij

2e prijs: Talentanalyse door Lagerweij.

De jaren na je afstuderen kom je er al snel achter dat er duizend kleuren en smaken zijn op de arbeidsmarkt. Wij geloven dat de kans op de perfecte match tussen professional en werkomgeving toeneemt, als de professional zich bewust is van zijn / haar talentenprofiel, dat onder woorden weet te brengen, en weet in welke omgeving hij / zij het beste tot zijn / haar recht komt.

De winnaar van deze prijs krijgt een talentanalyse van Lagerweij en een uitgebreid terugkoppelingsgesprek op de test resultaten en twee coachingssessies waarin wordt gekeken naar specifieke ontwikkel/leervragen van de winnaar. Kortom, drie persoonlijke gesprekken van 1,5 uur in Woerden.

Lagerweij Talentmanagement werkt met klanten aan cultuurverandering, duurzame inzetbaarheid, organisatieverandering en sturen op outcome door middel van assessments, teamcoaching, training en strategisch advies.

 

Oracle

3e prijs: Workshop Digital Employee Experience.

Tijdens de workshop Digital Employee Experience wordt gekeken naar de employee journey binnen jouw organisatie. In een sessie van 5 uur wordt gekeken wat er in deze journey al goed gaat en wat er nog verbeterd kan worden. Na deze workshop met je team te hebben doorlopen, bieden we een app aan om voor jullie de perfecte employee journey te vormgeven door de knelpunten op te lossen.

 

Publieksprijs

TrainersAcademie

1e prijs: Een opleidingscheque ter waarde van € 6.500 vrij te besteden voor een van de opleidingen van Trainers Academie.

Menigeen heeft de afgelopen jaren zijn dromen moeten parkeren, want het ging bepaald niet goed in ons land. Inmiddels trekt de conjunctuur aan en groeit ieders vertrouwen. Dus eindelijk die nieuwe auto, dat ruimere huis? Of misschien eens eerst investeren in je eigen carriére? Want daar houd je je leven lang plezier van.

Dit is misschien wel het goede moment om te kiezen voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Teamcoach of HRD adviseur, maar dan professioneel. Binnen een jaar kun je jezelf 'professional' noemen en onafhankelijk zijn. Maar als je dat wilt, ga dan voor kwaliteit, dus oriënteer je terdege op de aanbieders van opleidingen en weet dat goedkoop meestal duurkoop is.

Trainers Academie is al meer dan 20 jaar dé specialist met opleidingen tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de 'train de trainer' opleiding. Binnen het aanbod van Trainers Academie zoeken we een opleiding uit die aansluit bij jouw behoefte en wensen.

 

HFM

2e prijs: Een online assessment naar keuze, met een telefonische terugkoppeling van een ervaren assessment psycholoog.

De winnaar kan zelf kiezen of hij/zij een online selectie- of ontwikkelassessment wil doen. Deze prijs biedt direct inzicht in competenties, intelligentie, drijfveren en learning agility.

HFMtalentindex is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke online assessment systeem dat op dit moment verkrijgbaar is. Met HFMtalentindex beschik je over wetenschappelijk getoetste, betrouwbare en valide psychologische tests die je zelf eenvoudig en snel kunt inzetten op elk moment van het HR proces. Zo haal je meer rendement uit talent.

 

AON

3e prijs: Digital Readiness Assessment

Om als organisatie competitief te blijven in een wereld die bol staat van de digitale innovaties heb je de juiste mensen nodig. Mensen die klaar zijn om te werken in functies die wellicht nu nog niet bestaan. De meeste van die functies zijn all about digital; en hoe weet je of jouw medewerkers over deze digitale talenten beschikken, of ze digital ready zijn? Speciaal daarvoor heeft Aon Assessment Solution een Digital Readiness Assessment ontwikkeld wat in kaart brengt waar jij staat tov de vaardigheden van de toekomst. Graag bieden wij van Aon jou en jouw organisatie aan om dit assessment te doen en inzicht te geven in welke mate jij en je organisatie klaar zijn voor de toekomst!

  

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon