Menu

Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen! 

HR TALENT OF THE YEAR 2018 

HR TALENT OF THE YEAR 2018 1

Vakjuryprijs

RvdB

1e prijs: deelname aan het Rvdb Development Program

Waarde: € 5.950,- excl. BTW

Hoe zorg je dat je anderen meekrijgt met jouw verfrissende visie? Welke verschillende belangen spelen er in jouw organisatie en wat doe je ermee? Hoe overtuig je jouw stakeholders? Welke talenten zet je in? Hoe adviseer je op strategisch niveau? Wat is nou echt belangrijk voor jou en de organisatie? Als winnaar staat jouw ontwikkeling in 2019 centraal en krijg je tijdens het Rvdb development program antwoord op al deze vraagstukken en meer!

 

Publieksprijs

TA

1e prijs: een opleidingscheque ter waarde van € 6.500 vrij te besteden voor een van de opleidingen van Trainers Academie.

Menigeen heeft de afgelopen jaren zijn dromen moeten parkeren, want het ging bepaald niet goed in ons land. Inmiddels trekt de conjunctuur aan en groeit ieders vertrouwen. Dus eindelijk die nieuwe auto, dat ruimere huis? Of misschien eens eerst investeren in je eigen carriére? Want daar houd je je leven lang plezier van. Dit is misschien wel het goede moment om te kiezen voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Teamcoach of HRD adviseur, maar dan professioneel. Binnen een jaar kun je jezelf 'professional' noemen en onafhankelijk zijn. Maar als je dat wilt, ga dan voor kwaliteit, dus oriënteer je terdege op de aanbieders van opleidingen en weet dat goedkoop meestal duurkoop is.Trainers Academie is al meer dan 20 jaar dé specialist met opleidingen tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de 'train de trainer' opleiding. Binnen het aanbod van Trainers Academie zoeken we een opleiding uit die aansluit bij jouw behoefte en wensen. 

 

 

 

 

HRtalent of the Year

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon

Mijn profiel

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?