Menu

  1. 0
« »

Aanstormende HR-talenten verdienen een dag in de schijnwerper. Tenslotte wordt het tijd dat HR zichzelf in de kijker zet.  Daarom organiseren wij het HR Talent Event. Een (gratis!) middag waar studenten en starters samenkomen om te netwerken, te leren en inspiratie op te doen. Van elkaar, maar ook van door de wol geverfde HR-directeuren.

Zo heb je tijdens de HR College Tour alle kans om Yardena Shitrit, HR-directrice van Gemeente Amsterdam én winnares van de vakjuryprijs van de HRtop100, het hemd van het lijf te vragen. Hoe kijkt zij tegen het vakgebied aan? Van welke fout in haar carrière heeft ze geleerd? En hoe bereik je de zo felbegeerde positie die deze gigant heeft bereikt? Schroom vooral niet om je stem te laten horen, en stel al je brandende vragen. Wie weet breng jij haar wel op nieuwe ideeën…

Daar houdt het niet bij op. Op het event worden de awards van HR Talent of The Year uitgereikt. Een deskundige vakjury buigt zich ter plekke over de input van de finalisten. De bloedstollende finale bereikt zijn climax op deze dag, en de winnaars gaan er vandoor met prijzen die er niet om liegen. Kortom, een dag om nooit te vergeten en een knallende start te maken op de arbeidsmarkt.

Alleen aan de top? Wel nee! Grote hoogtes bereik je samen. De wereld van HR veroveren? Dat begint op dit evenement! Erbij zijn? Meld je dan hier aan.

AANMELDEN >>

 


Meer weten over het programma? Neem hier een kijkje. 

De Vakjury:

 britt dick

Britt Breure
HR Manager AFAS

Dick Eygenraam
Head of HR General Insurance bij NN
Mara HRTOTY profielfoto Marij
Mara Metselaar
Group HR Manager bij
CRM Partners
Marij van Onzenoort
Executive Director Integration & Lead Divisional
HR Business Partners Europe 
bij MSD
emke  
Emke Daniels
Community Manager bij
HRcommunity
 

HRtalent of the Year

Volg ons

facebook-icon gplus-icon linkedin-icon twitter-icon

Mijn profiel

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?